Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Цимбал В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Адамчук Т. П. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Дем`янов Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Кіяшко Т. І. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Перестюк В. О. 0.000 До наказу (к) done
6 Солопова І. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Ягудіна Г. Г. 0.000 До наказу (к) done
8 Ярина Л. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Гудима О. А. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Коба Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Котова А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Місюра В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Примачук С. С. 0.000 Рекомендовано (к)