Зачекайте...

181 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Войтко О. П. 182.000 До наказу (б) 182
  • Співбесіда: 182
done_all
2 Шумило Л. Я. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
3 Бондарчук К. П. 179.000 До наказу (б) 179
  • Співбесіда: 179
done
4 Кузь Ю. В. 178.000 До наказу (б) 178
  • Співбесіда: 178
done_all
5 Коваль Т. В. 177.000 До наказу (б) 177
  • Співбесіда: 177
done
6 Карабін І. В. 176.000 До наказу (б) 176
  • Співбесіда: 176
done_all
7 Шамбельська Ю. В. 175.000 До наказу (б) 175
  • Співбесіда: 175
done_all
8 Матюшенко Б. Б. 171.000 До наказу (б) 171
  • Співбесіда: 171
done_all
9 Подуфалов П. І. 168.000 До наказу (б) 168
  • Співбесіда: 168
done
10 Кожокар Б. П. 164.000 До наказу (б) 164
  • Співбесіда: 164
done_all