Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 42
  • Конкурс на бюджет: 1.22
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 94
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 42
  • Оригіналів: 42
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шестак М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Ткач С. П. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Друзь Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Покотиленко О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Обіходенко Р. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Топчий М. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Істратов Д. Е. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Качан А. М. 0.000 Допущено
9 Панасюк Д. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)