Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 35 • К 35
Заяв 35
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 34
  • Рекомендован на контракт: 34
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Захарко Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Боднар О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Вічистий М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Данилюк Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Даруга В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Дідух В. П. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Іванцюра Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Ільницький С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Карапата А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Кахній Н. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
11 Ковалишин В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Котула Ю. С. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Крента С. А. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Кривко Р. М. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Кузик Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Кульков Р. Е. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Леськів Р. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Листопадний В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Лібович В. І. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Лоза Р. І. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Маласняк В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
22 Маласняк Р. М. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Медвінський М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Мельник І. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Мінасіян А. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Палюшок В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Попруга В. І. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Прокоф`єв А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Сімка І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
30 Слєпко Р. Т. 0.000 Рекомендовано (к) done
31 Титаренко Л. О. 0.000 Рекомендовано (к)
32 Титаренко Ю. О. 0.000 Рекомендовано (к)
33 Филипович О. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
34 Фоловко П. І. 0.000 Рекомендовано (к)
35 Яровий Р. А. 0.000 Рекомендовано (к)