Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кацевич О. Л. 161.700 Деактивовано (зарах. на б) 179 152 160
  • Українська мова: 179
  • Математика: 152
  • Історія України: 160
2 Боднар Н. В. 158.300 Деактивовано (зарах. на б) 158 159 157
  • Українська мова: 158
  • Математика: 159
  • Історія України: 157
3 Гудз Н. Я. 156.900 Деактивовано (зарах. на б) 174 147 156
  • Українська мова: 174
  • Математика: 147
  • Історія України: 156
4 Кулян Х. В. 124.900 Відмова 149 100 151
  • Українська мова: 149
  • Математика: 100
  • Історія України: 151