Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 17 • К 17
Заяв 38
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бурлака І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Щерба Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Афанасьєв А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Вакуленко І. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Вовкотруб М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Тім В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Кругляк А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Шишкова К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Каганцева В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Іванов О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Мовенко О. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Корсунов В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Іл`їна Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Грушев Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Марченко В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
16 Лещенко О. І. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Кулчар В. Е. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Дядік І. Г. 0.000 Відхилено (к)
19 Сіденко Д. Є. 0.000 Відхилено (к)
20 Труш К. М. 0.000 Відхилено (к)
21 Курпас П. В. 0.000 Відхилено (к)
22 Хмельник В. І. 0.000 Відхилено (к)
23 Шестак Д. О. 0.000 Відхилено (к)
24 Козін О. О. 0.000 Відхилено (к)
25 Яськів Є. А. 0.000 Відхилено (к)
26 Зеленська А. А. 0.000 Відхилено (к)
27 Кошкалда А. М. 0.000 Відхилено (к)
28 Рудницький О. Р. 0.000 Відхилено (к)
29 Левківський В. Я. 0.000 Відхилено (к)
30 Шуляк Д. В. 0.000 Відхилено (к)
31 Гребонос Є. В. 0.000 Відхилено (к)
32 Веремей С. В. 0.000 Відхилено (к)
33 Вовк К. Д. 0.000 Відхилено (к)
34 Прима В. В. 0.000 Відхилено (к)
35 Ворона В. Ю. 0.000 Відхилено (к)
36 Невлєв О. А. 0.000 Відхилено (к)
37 Журбенко Д. Р. 0.000 Відхилено (к)
38 6594-8577171 А. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б) Квота-2