Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 2.8
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гопкало О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Головчанська О. П. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Железняк В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Супрун В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Гавриш Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Голенко А. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Бондар К. І. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Обоймов О. П. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Кужельний О. В. 0.000 Рекомендовано (к)