Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 14 • БМmax 3 • К 11
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лавренова Д. Е. Пр. 1 134.640 До наказу (б) 142 126 132
  • Українська мова: 142
  • Математика: 126
  • Історія України: 132
  • ГК: 1.02
done_all
2 Ясько А. К. Пр. 5 152.900 Деактивовано (зарах. на б) 160 149 152
  • Українська мова: 160
  • Математика: 149
  • Історія України: 152
3 Лагутін Д. О. Пр. 2 134.130 Деактивовано (зарах. на б) 140 121 145
  • Українська мова: 140
  • Математика: 121
  • Історія України: 145
  • ГК: 1.02