Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 9 • БМ 5 • К 4
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 130
Математика , k=1.25 , мін.бал 130
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 130
Історія України , k=1.25 , мін.бал 130
Біологія , k=1.25 , мін.бал 130
Фізика , k=1.25 , мін.бал 130
Хімія , k=1.25 , мін.бал 130
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нікіфорова О. С. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.04
done_all
2 Федосєєва О. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
3 Горлач В. В. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04
done_all
4 Боженок М. А. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.04
done_all
5 Кузнецова А. М. 153.000 До наказу (б) 153
  • Співбесіда: 153
  • РК: 1.04
done_all
6 Карпухіна Т. П. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
7 Маслюк Я. П. 164.000 Відмова 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.04