Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 2.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 130
Математика , k=1.25 , мін.бал 130
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 130
Історія України , k=1.25 , мін.бал 130
Біологія , k=1.25 , мін.бал 130
Фізика , k=1.25 , мін.бал 130
Хімія , k=1.25 , мін.бал 130
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ротар Д. В. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.04
done_all
2 Сотула М. С. 178.000 До наказу (б) 178
  • Співбесіда: 178
  • РК: 1.04
done_all
3 Тамілін Є. О. 176.000 До наказу (б) 176
  • Співбесіда: 176
  • РК: 1.04
done_all
4 Чорний Б. О. 174.000 До наказу (б) 174
  • Співбесіда: 174
  • РК: 1.04
done_all
5 Пуценко Н. Р. 172.000 До наказу (б) 172
  • Співбесіда: 172
  • РК: 1.04
done_all
6 Коваль О. Д. 168.000 До наказу (б) 168
  • Співбесіда: 168
  • РК: 1.04
done_all
7 Москвінов В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Маслюк Я. П. 164.000 Відмова 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.04
9 Боженок М. А. 155.000 Відмова 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.04
10 Чердаклієва М. О. 150.000 Відмова 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04