Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 9 • БМ 4 • К 5
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 130
Математика , k=1.25 , мін.бал 130
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 130
Історія України , k=1.25 , мін.бал 130
Біологія , k=1.25 , мін.бал 130
Фізика , k=1.25 , мін.бал 130
Хімія , k=1.25 , мін.бал 130
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Королькевич А. В. 166.000 До наказу (б) 166
  • Співбесіда: 166
  • РК: 1.04
done_all
2 408-8005452 В. Д. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.04
done_all
3 Майструк О. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
4 408-8562046 Т. В. 158.000 До наказу (б) 158
  • Співбесіда: 158
  • РК: 1.04
done_all
5 Гридасова О. С. 154.000 До наказу (б) 154
  • Співбесіда: 154
  • РК: 1.04
done_all
6 Кострульова О. С. 167.000 Деактивовано (зарах. на б) 167
  • Співбесіда: 167
  • РК: 1.04
7 Чердаклієва М. О. 165.000 Деактивовано (зарах. на б) 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04