Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Смаковська А. Д. 185.000 До наказу (б) 185
  • Співбесіда: 185
  • РК: 1.04
done_all
2 Голубєв Д. О. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.04
done_all
3 Гонтарь Є. С. 175.000 До наказу (б) 175
  • Співбесіда: 175
  • РК: 1.04
done_all
4 Зруйнована А. С. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all