Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 26 • К 26
Заяв 26
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 57
  • Конкурс на бюджет: 1.45
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 23
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 114
  • Конкурс на бюджет: 3.74
  • Зараховано: 29
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 15
  • Рекомендован на контракт: 15
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дружич Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Приймак Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Дзердзь С. П. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Буньо О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Каштелян В. М. 0.000 До наказу (к) done
6 Кишеня О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Сичов П. М. 0.000 До наказу (к) done
8 Флис П. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Ганусик М. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Балух Р. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Мокрій А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Рекрутів І. І. 0.000 До наказу (к) done
13 Гуменчук Б. В. 0.000 До наказу (к) done
14 Сімонов Р. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Черемухін Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
16 Дмитрієнко В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Базилевський О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Волянчук Р. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Артим М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Нос А. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
21 Зраєнко А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
22 Ціхоцький В. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Хомин І. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
24 Музика Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Кругляков А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Кудляк Р. І. 0.000 Відмова