Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 30 • БМ 2 • К 25
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2
readiness_score 144.200
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 5.4
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пєнова Т. Ю. Пр. 1 152.800 До наказу (б) 148 160 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 160
  • Фахове випробування: 152
done_all
2 Науманн Л. О. Пр. 1 144.200 До наказу (б) 157 144 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 140
done_all
3 Бажега А. С. Пр. 1 136.400 До наказу (к) 131 134 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 131
  • ТЗНК: 134
  • Фахове випробування: 139
done_all
4 Рупа Т. А. Пр. 3 144.600 Рекомендовано (к) 100 140 161
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 161
5 Малиш Т. Л. Пр. 2 55.200 Відмова 126 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 150