Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 60 • БМ 3 • К 57
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лагуткіна М. В. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
2 Коробка Є. С. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
3 Красногурська В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Горошко Н. Г. 0.000 Зареєстровано