Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 60 • БМ 3 • К 57
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шейко С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Савченко О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Косяк Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Михайліченко А. М. 0.000 Зареєстровано
5 Лагуткіна М. В. 130.000 Відхилено (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04