Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМ 4 • К 26
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Янсен А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Тетеріна К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Кольчевська Т. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Михайліченко А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бєлоус М. Є. 0.000 Зареєстровано
6 Олешко Н. О. 0.000 Відхилено (к)