Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 50 • К 30
Заяв 24
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Акімова Т. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Хринівська В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Григоренко Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Жарко І. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Казаріна В. К. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Лазорик Д. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Лобанова Г. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Тахтаулова Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Тацюк О. М. 0.000 До наказу (к) done
10 Панасюк І. С. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Тропачов Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Федоренко М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Гречко Ю. І. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Губченко А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Зацеркляна О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Мосієць Р. О. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Столяр А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Монько Н. С. 0.000 Затримано
19 Гута К. О. 0.000 Затримано
20 Соколова Ю. Д. 0.000 Затримано
21 Скалига Г. Є. 0.000 Затримано
22 Штепа Н. Б. 0.000 Затримано
23 Суходольська К. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
24 Суходольська К. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)