Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 15 • К 15
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 5.4
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ландаренко Л. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Ведмідь І. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Стельмащук В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Кацан І. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Шевчук І. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Драло О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Науманн Л. О. 0.000 Рекомендовано (к)