Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.36
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Грицан Х. І. 167.000 Рекомендовано (к) 167
  • Фахове випробування: 167
2 Корольчук Т. О. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Фахове випробування: 155
done
3 Іваськевич Ю. І. 144.000 Рекомендовано (к) 144
  • Фахове випробування: 144
done
4 Сагаль М. В. 138.000 Рекомендовано (к) 138
  • Фахове випробування: 138
done
5 Маркевич В. А. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Фахове випробування: 130
done