Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 3 • К 3
Заяв 5
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Євстафієва Ю. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Масюкова І. Я. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Борковська В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Мітран М. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
5 Борковська В. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)