Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ліпатнікова Ю. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Кабузан Т. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ніщук П. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ярошенко Г. О. 0.000 Рекомендовано (к)