banner
Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Райчинець В. В. 0.000 До наказу (к) done
2 Сочко Є. В. 0.000 До наказу (к) done
3 Дяків Р. Р. 0.000 До наказу (к) done
4 Шварц Е. О. 0.000 До наказу (к) done
5 Сеньківський Р. О. 0.000 До наказу (к) done
6 Лукашкін В. В. 0.000 До наказу (к) done
7 Українець Р. А. 0.000 До наказу (к) done
8 Медведєв О. І. 0.000 До наказу (к) done
9 Муха В. В. 0.000 До наказу (к) done
10 Стегура А. В. 0.000 До наказу (к) done
11 Пацкан В. В. 0.000 Відмова