Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Булгакова А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гільщанська В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Бойко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Панікарська Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Барда Т. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Прутіян С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Косташ А. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Бончева А. С. 0.000 Рекомендовано (к)