Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВВМ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 12 • БМ 5 • К 7
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1.6
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Воронков В. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.07
done_all
2 Самохін Є. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
done_all
3 Пальощенко В. О. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.07
done_all
4 Пальощенко Г. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.07
done_all
5 Тітов В. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
done
6 Новіков О. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
done
7 Громенко О. М. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
done_all
8 Паншин Ю. В. 135.000 Відхилено (б) 135
  • Співбесіда: 135
  • РК: 1.07