Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ройко П. С. 0.000 До наказу (к) done
2 Патійчук П. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Янок В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Бута Р. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Пикалюк М. А. 0.000 Рекомендовано (к) done