Зачекайте...

181 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Войчишена О. М. 0.000 Відмова
2 Дмитришин Б. Ю. 0.000 Відмова
3 Біліченко Р. І. 0.000 Відмова
4 Любчик Б. М. 0.000 Відмова
5 Пилипчук Б. І. 0.000 Відмова
6 Олійник С. В. 0.000 Відмова
7 Вінніцька А. В. 0.000 Відмова