Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Експертиза та біотехнології харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Головчак А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Юрчишин Т. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Нагірна В. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
4 Нагірна В. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
5 Нагірна В. І. 0.000 Відмова
6 Жолна Д. Ю. 0.000 Відмова
7 Радчук А. В. 0.000 Відмова
8 Брожина Б. Р. 0.000 Відмова