Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 14
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бубно Є. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гаркуша В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Гарькавий Б. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гордієнко А. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Грінішин О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Козлішин В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Орел А. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Пінаєв А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Ракитянський В. М. 0.000 До наказу (к) done
10 Романюк Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Сандулов В. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Сафронов Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Трущенко К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Подимов Ю. С. 0.000 Зареєстровано