Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 4.33
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Карташев В. В. 180.000 Рекомендовано (к) 180
  • Фахове випробування: 180
  • РК: 1.04
done