Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дубіна С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Косаняк В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Онуфрик С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Стасів А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Мараховський А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Москалик Т. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Тимченко Р. О. 0.000 Відмова
8 Ястремський Т. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
9 Ястремський Т. І. 0.000 Відмова
10 Миколюк П. В. 0.000 Відмова
11 Шостак Ю. Я. 0.000 Відмова
12 Коцур М. М. 0.000 Відмова