Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМГРСТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 16 • К 16
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пирожкова І. О. 190.000 До наказу (к) 190
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.04
done_all
2 Кавдерко О. М. 190.000 До наказу (к) 190
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.04
done_all
3 Чорний В. О. 190.000 До наказу (к) 190
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.04
done_all
4 Ковальчук Д. Ю. 180.000 До наказу (к) 180
  • Фахове випробування: 180
  • РК: 1.04
done_all
5 Лісовий Д. А. 180.000 До наказу (к) 180
  • Фахове випробування: 180
  • РК: 1.04
done_all
6 Азовська Е. Є. 180.000 До наказу (к) 180
  • Фахове випробування: 180
  • РК: 1.04
done_all
7 Котович М. І. 180.000 До наказу (к) 180
  • Фахове випробування: 180
  • РК: 1.04
done_all
8 Копачевська А. С. 180.000 До наказу (к) 180
  • Фахове випробування: 180
  • РК: 1.04
done_all
9 Костів В. Д. 170.000 До наказу (к) 170
  • Фахове випробування: 170
  • РК: 1.04
done_all
10 Левін М. В. 170.000 До наказу (к) 170
  • Фахове випробування: 170
  • РК: 1.04
done_all
11 Глущенко І. О. 170.000 До наказу (к) 170
  • Фахове випробування: 170
  • РК: 1.04
done_all
12 Кавдерко І. М. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фахове випробування: 160
  • РК: 1.04
done_all
13 Самаркін М. С. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фахове випробування: 160
  • РК: 1.04
done_all
14 Леонідов Д. С. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фахове випробування: 160
  • РК: 1.04
done_all
15 Шевченко І. В. 170.000 Рекомендовано (к) 170
  • Фахове випробування: 170
  • РК: 1.04
16 Мохор Д. С. 170.000 Рекомендовано (к) 170
  • Фахове випробування: 170
  • РК: 1.04