Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 12 • К 12
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу, Ресторанні технології та фуд-дизайн
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Головач М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Комар М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шара О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Канавець К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Свиридюк О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Обоймов О. П. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Коляда Є. А. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Кондрашов Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Тищенко Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Реуцький Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Можаровський Д. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Павлик П. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)