Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.2
Квота 1 1
Квота 2 2
readiness_score 145.600
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сєваст`янова В. В. Пр. 5 145.600 До наказу (б) 155 131 140
  • Українська мова: 155
  • Математика: 131
  • Історія України: 140
  • РК: 1.04
done_all
2 Чайка І. Ю. Пр. 1 124.432 Відмова 122 107 136
  • Українська мова: 122
  • Математика: 107
  • Історія України: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04