Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 35 • К 35
Заяв 22
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Якоб`юк Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Кочерга М. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Нечаєв С. В. 0.000 До наказу (к) done
4 Андрейченко Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Сінчук О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Хватов Є. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Кушнарьов А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Кушнарьов Ю. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Величко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Пономаренко Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Доброумов Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Попіл Д. О. 0.000 До наказу (к) done
13 Невеселий М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Захаренкова В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Дєдов Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Ніколін А. Г. 0.000 До наказу (к) done
17 Корюкова К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Тушканов В. М. 0.000 Відхилено (к)
19 Польщак М. М. 0.000 Відхилено (к)
20 Малиш А. В. 0.000 Відхилено (к)
21 Щербина О. С. 0.000 Відхилено (к) done
22 Петухов В. Є. 0.000 Відмова