Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 21
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Юр`єв А. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Залепа В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Постоловський В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Монятовський В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Кирилюк Р. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Матковський В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Желіховська В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Крупельницький О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Яськов В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Підрушняк І. С. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Фастаковський Д. О. 0.000 Допущено
12 Гаврилюк Є. В. 0.000 Допущено
13 Павліхін О. П. 0.000 Допущено
14 Нароган М. Р. 0.000 Допущено
15 Марущак Б. С. 0.000 Відмова
16 Дуб Б. І. 0.000 Відмова
17 Слонівський Я. А. 0.000 Відмова
18 Вахнік О. О. 0.000 Відмова
19 Панчелюга Р. С. 0.000 Відмова
20 Лещенко М. В. 0.000 Відмова
21 Курочкін А. О. 0.000 Відмова