Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Каменщук П. М. Пр. 1 141.474 До наказу (б) 131 138 152
  • Українська мова: 131
  • Математика: 138
  • Історія України: 152
  • ГК: 1.02
done_all
2 Сотніченко А. О. К 136.400 Рекомендовано (к) 150 126 142
  • Українська мова: 150
  • Математика: 126
  • Історія України: 142
3 Лихогод Д. П. Пр. 4 125.300 Рекомендовано (к) 143 114 127
  • Українська мова: 143
  • Математика: 114
  • Історія України: 127
4 Кривенко Ю. С. Пр. 1 117.300 Рекомендовано (к) 109 124
  • Українська мова: 109
  • Географія: 124
  • ГК: 1.02
5 Суходольська К. Р. Пр. 1 110.568 Скасовано (втрата пріор.) 114 100
  • Українська мова: 114
  • Історія України: 100
  • ГК: 1.02