Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗП Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 15
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Індустрія здорового харчування
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 148-4755746 К. О. 0.000 До наказу (к) Квота-2 done_all
2 Баргер Е. А. 0.000 До наказу (к) done
3 Баханцова О. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Михайленко М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Решетняк К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Макарова А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Антонюк С. В. 0.000 До наказу (к) done
8 Рудзик К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 148-5654947 О. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2
10 148-6174680 Ю. О. 0.000 Відмова Квота-2
11 148-5668335 А. В. 0.000 Відмова Квота-2
12 148-5757132 Я. В. 0.000 Відмова Квота-2
13 148-6149556 А. М. 0.000 Відмова Квота-2
14 Кір`янова Н. Г. 0.000 Відмова