Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології та організація громадського харчування
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бабич В. В. 0.000 До наказу (к) done
2 Маслєнков В. В. 0.000 До наказу (к) done
3 Шпирленко В. С. 0.000 До наказу (к) done
4 Степанищенко Д. Л. 0.000 До наказу (к) done
5 Риманов А. С. 0.000 До наказу (к) done
6 Себов А. К. 0.000 До наказу (к) done
7 Волков М. А. 0.000 До наказу (к) done
8 Машкерук В. П. 0.000 До наказу (к) done
9 Лупша В. І. 0.000 До наказу (к) done