Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 23 • К 23
Заяв 23
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Катрич А. К. 0.000 До наказу (к) done
2 Веремієнко В. Г. 0.000 До наказу (к) done
3 Михалко О. Г. 0.000 До наказу (к) done
4 Янченко В. С. 0.000 До наказу (к) done
5 Рицький В. М. 0.000 До наказу (к) done
6 Паращенко В. В. 0.000 До наказу (к) done
7 Харченко С. Ю. 0.000 До наказу (к) done
8 Притика Д. В. 0.000 До наказу (к) done
9 Михалко В. Г. 0.000 До наказу (к) done
10 Шпетний Д. М. 0.000 До наказу (к) done
11 Симонов Є. О. 0.000 До наказу (к) done
12 Макаров Є. Р. 0.000 До наказу (к) done
13 Самков С. В. 0.000 До наказу (к) done
14 Кошечко В. В. 0.000 До наказу (к) done
15 Семеренко М. Г. 0.000 До наказу (к) done
16 Арєхов С. Г. 0.000 До наказу (к) done
17 Савченко С. М. 0.000 До наказу (к) done
18 Стовпченко А. М. 0.000 До наказу (к) done
19 Теслевич М. С. 0.000 До наказу (к) done
20 Усатенко І. І. 0.000 До наказу (к) done
21 Мараховський М. В. 0.000 До наказу (к) done
22 Гладков О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Лукаш Р. М. 0.000 Рекомендовано (к)