Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 16 • К 16
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології та бізнес
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 16
  • Конкурс на бюджет: 5.33
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вишневська В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Станчев С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Філіпук Є. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Павлюк Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Кіщенко Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Микитюк Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Залевська К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Христич М. К. 0.000 Рекомендовано (к) done
9 Дарміна А. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Анікєєва К. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Визіренко Р. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Додатко З. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Голубєв А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Конопляста І. В. 0.000 Відхилено (к)
15 Даценко А. В. 0.000 Відхилено (к)