Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 7 • К 3
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.57
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравчук Р. М. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
done_all
2 Лучків О. Г. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
done_all
3 Хамчук А. Р. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
4 Кулігін О. В. 149.000 До наказу (б) 149
  • Співбесіда: 149
done_all
5 Скиба В. В. 144.000 До наказу (б) 144
  • Співбесіда: 144
done_all
6 Токальський М. Р. 139.000 До наказу (б) 139
  • Співбесіда: 139
done_all
7 Кремповський І. О. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
8 Павлишин А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Єдинак В. М. 0.000 До наказу (к) done
10 Мединський В. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Гаврищак Ю. І. 0.000 Відмова