Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Щербина Є. А. 127.687 Рекомендовано (к) 134 108 120 125
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 120
  • Українська література: 125
  • РК: 1.07
2 Іваненко В. В. 159.965 Деактивовано (зарах. на б) 167 131 147 172
  • Українська мова: 167
  • Математика: 131
  • Історія України: 147
  • Українська література: 172
  • РК: 1.07
3 Броницька Ж. О. 146.055 Деактивовано (зарах. на б) 145 131 134 140
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Історія України: 134
  • Географія: 140
  • РК: 1.07