Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 16 • К 16
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хомич Р. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Савчук В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Бондаренко С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Сіренко Б. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бальшанек А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Подолян О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Галанін С. В. 0.000 До наказу (к) done
8 Мардар А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Калінін О. П. 0.000 До наказу (к) done
10 Шаталюк Л. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Левчук Ю. В. 0.000 До наказу (к) done
12 Долгіх С. А. 0.000 До наказу (к) done
13 Тополюк М. В. 0.000 Відмова
14 Вдовиченко Д. В. 0.000 Відмова
15 Ошанін О. Ю. 0.000 Відмова
16 Степанюк А. С. 0.000 Відмова