Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
1. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.3 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. ЄФВВ предметний тест з аграрних наук , k=1 , мін.бал 100
6. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
7. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 60
  • Конкурс на бюджет: 1.26
  • Зараховано: 35
  • Оригіналів: 35
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 16
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 44
  • Конкурс на бюджет: 0.73
  • Зараховано: 32
  • Оригіналів: 32
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендовано на бюджет: 12
  • Рейтингові списки 2021 року

Заяв ще немає