Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФЕБХІПТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.8
Квота 1 1
Квота 2 1
1. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.3 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. ЄФВВ предметний тест з аграрних наук , k=1 , мін.бал 100
6. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
7. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Губко Х. В. Пр. 2 153.342 Деактивовано (зарах. на б) 151 136 131
  • Українська мова: 151
  • Математика: 136
  • Історія України: 131
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-1
2 Левченко А. Ю. Пр. 2 180.408 Деактивовано (зарах. на б) 177 151 164
  • Українська мова: 177
  • Математика: 151
  • Історія України: 164
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
3 Терехов В. В. Пр. 3 158.681 Деактивовано (зарах. на б) 139 156 153
  • Українська мова: 139
  • Математика: 156
  • Історія України: 153
  • РК: 1.07
4 Федорчак О. С. Пр. 2 143.847 Деактивовано (зарах. на б) 127 136 134
  • Українська мова: 127
  • Математика: 136
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07