Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 14 • К 14
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Максимович А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Обнявко В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Розумний Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Колосовська Н. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Іванова А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Пан С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Куліченко К. В. 0.000 Зареєстровано
8 Вільшанюк І. М. 0.000 Зареєстровано
9 Власов А. О. 0.000 Зареєстровано
10 Савкун С. В. 0.000 Зареєстровано
11 Войник В. К. 0.000 Зареєстровано
12 Кучеренко В. В. 0.000 Зареєстровано
13 Ступницький І. Ю. 0.000 Зареєстровано