Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Ветеринарно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 11 • БМ 11
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1.09
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лобурець Н. В. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
2 Москвиченко Б. В. 185.000 До наказу (б) 185
  • Співбесіда: 185
  • РК: 1.04
done_all
3 Березанець А. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
4 Дяченко О. М. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
5 Соломахін К. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
6 Титаренко І. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
7 Тисленко О. І. 139.000 До наказу (б) 139
  • Співбесіда: 139
  • РК: 1.04
done
8 Носенко В. Є. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
  • РК: 1.04
done
9 Гришаєв О. А. 109.000 До наказу (б) 109
  • Співбесіда: 109
  • РК: 1.04
done
10 Козаченко А. В. 107.000 До наказу (б) 107
  • Співбесіда: 107
  • РК: 1.04
done
11 Яресько А. О. 105.000 До наказу (б) 105
  • Співбесіда: 105
  • РК: 1.04
done_all
12 Бабенко Р. С. 0.000 Відмова