Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 40 • К 40
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шматок Б. Р. 155.000 Рекомендовано (к) 154 156 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 155
2 Кузіна Д. І. 151.000 Рекомендовано (к) 160 145
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 160
  • Фахове випробування: 145
done_all
3 Томашук М. П. 108.200 Рекомендовано (к) 116 125 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 125
  • Фахове випробування: 100
4 Гудь А. О. 49.200 Відмова 134 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 112
5 Піть Є. В. 0.000 Відмова