Зачекайте...

181 Харчові технології

ТЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 13 • К 13
Заяв 14
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бондарчук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Данієлян К. К. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Драпаков С. М. 0.000 До наказу (к) done
4 Карпухно Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Коляка П. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Колісник С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Корнієнко В. Ю. 0.000 До наказу (к) done
8 Магда В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Максименко І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Мащенко О. О. 0.000 До наказу (к) done
11 Олещенко Є. М. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Осінов С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Сизоненко О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Євич П. Ю. 0.000 Відхилено (к) done